A+ R A-

Binnenstad Expositie Zoom-in Zutphen - Fotozomer 2021

Juli en Augustus 2021

De binnenstad van Zutphen is ook dit jaar weer het podium voor fotoclub Zoom-in. Diverse fotografen exposeren hun werk in winkels en horeca gelegenheden. De expositie begint op 1 juli en duurt tot eind augustus en zal weer onderdeel uitmaken van een expositie route. Deze wandeling en het programmaboekje van de Fotozomer is af te halen bij de VVV in Zutphen en diverse andere locaties in de stad, maar ook digitaal te downloadenEen ideale combinatie dus van foto’s bekijken en de leukste locaties in Zutphen ontdekken!

 

Deelnemende fotografen van Zoom-in:


Marja Sangers-Bijl - Lijstenshop Vogel (Polsbroekpassage 42)
Graag laat ik u meegenieten van mijn foto's met dit keer vogels en roofdieren als onderwerp. Wat ook goed past bij de naam van deze winkel.


Jantine de Wijs - Appel & Ei (Laarstraat 23)
Vroeger fotografeerde ik 'alles wat los en vast' zit. Tegenwoordig creëer ik liever beelden dan dat ik puur registreer. Ik begin met een idee en laat me vervolgens verrassen door wat er ontstaat. Of ik zoek op straat naar verrassende standpunten of uitsneden.


Rashmideva Veldhuizen - Steengoed (Laarstraat 28)
Als fotograaf wil ik de vele prachtige momenten vastleggen, die in de natuur (vaak in onze directe omgeving) te zien zijn. Mensen die zèlf geen tijd hebben om uren lang op een bepaalde locatie te staan om bijzondere interacties vast te leggen - kunnen via mijn foto’s zien hoe o.a Futen, Ooievaars en IJsvogels met elkaar voor hun nest en nakomelingen zorgen. Naast vogelfotografie, houd ik mij ook bezig met fotograferen van landschappen, architectuur, macro en insecten en … nog vele andere onderwerpen! Op mijn website www.44a.nl laat ik een klein deel van mijn uitgebreide collecties zien.


Ans Kolkman - Odin (Spittaalstraat 22)
Mijn naam is Ans Kolkman geboren juli 1955. Het is nu de vierde keer dat ik mee doe met de fotozomer, vijf jaar geleden ben ik lid geworden van Zoom-in en besmet geraakt met het fotografievirus! Mij kun je overal tegen komen, er zijn veel onderwerpen die ik leuk vind, Landschapsfotografie, Architectuur, sport (motorrace) toch heeft één onderwerp mijn voorkeur en dat is de Macro fotografie!

Ans Kolkman - Geluksvogels (Schupstoel 5)
Geluksvogels heeft een bijzonder leuke mix voor liefhebbers van vogels én natuur! Een winkel waar avonturen beginnen...


Marcel Menger - De Broodbode (Laarstraat 12)
Marcel Menger is een fotograaf die altijd op zoek is naar ‘die andere kijk’ op het onderwerp. Met een brede interesse fotografeert hij onderwerpen van natuur tot abstract, steeds op zoek naar een eigen stempel die hij op het onderwerp kan drukken.


Ton Driessen Pieter Keuzekamp (Korte Beukerstraat 19)
Ik maak mijn hele leven al graag foto's maar ik heb de laatste jaren gemerkt dat je met een spiegelrelfex camera in handmatige stand nog veel meer bijzondere foto's kan maken. Met hulp van fotoclub Zoom-in probeer ik meer kennis en ideeën op te doen. Vooral mooie landschap foto's maken vind ik erg leuk. De trips die we samen doen naar mooie foto objecten vind ik geweldig.


Yneke Vollemans - Paaprika (Beukerstraat 66)
Tot een jaar of vier geleden fotografeerde ik hoogstens op vakanties en verjaardagen. Waardoor het precies kwam weet ik niet meer maar het fotograferen vond ik steeds boeiender. En na het kopen van mijn eerste systeemcamera groeide mijn hobby uit tot een ware passie. Ik fotografeer net zo graag binnen als buiten in de vrije natuur. Met mijn voorliefde voor stillevens en landschapsfotografie kan ik alle kanten op. Ik word vooral aangetrokken door vormen en kleuren en speel graag met scherptediepte.


Dieneke Borgonjen - Noten & Zo (Lange Hofstraat 34)
Ik ben een jaar of 5/6 geleden begonnen met fotografie. Ik de afgelopen jaren heb ik verschillende workshops/masterclasses gevolgd en wil me graag verder ontwikkelen in de fotografie op zoek naar een eigen handtekening. Tevens ben ik lid geworden van een fotografieclub. Er zijn veel onderwerpen die ik leuk vind, waaronder landschaps-, bos-, macro-, abstracte-, portretfotografie en seascapes.


Arnold van Rooij - Jansen Horen & Zien (Sprongstraat 12)
Als allround fotograaf leg ik vele onderwerpen vast. Met macro-, landschap- en Astrofotografie zoek ik naar de mooiste momenten in de natuur. Model- en portretfotografie in de studio zijn een creatief proces waarbij ik zelf een beeld regiseer. Ik werk met zowel digtaal als analoge camera's.


Ivo Sneeuw - VIJF makelaars (Nieuwstad 6)
Urban exploring, ook wel urbex genoemd, is een aparte manier van fotograferen. Fotograaf Ivo Sneeuw heeft er zijn hart aan verpand.


Overzichtstentoonstelling - Genietcafe (Oude Bornhof 55)
In de maanden juli en augustus zijn ook dit jaar weer werken van de Fotoclub Zoom-in te bewonderen in het Genietcafé. De fotografen van Zoom-in laten en divers aanbod aan foto's zien. Natuur, abstract, macro, urbex of modelfotografie. Het is allemaal te bewonderen tijdens deze expositie.

 

You have no rights to post comments

Ledenportaal

Remember Me